Tak for din støtte – smykke

Børnene i Karamoja Child Care programmet vil gerne sige 💛❤️🖤 mange tak til dig, som har hjulpet dem.

De har lavet dette smukke smykke til dig i Moroto Child Care Centre.

Pigerne bor på børnehjemmet og elsker at gå i skole. Uddannelse er som udgangspunkt gratis i Uganda, men det koster imidlertid stadigvæk nogle administrationsgebyrer og de skal købe uniformer og andre materialer samt betale for kost.

Hver pige skal bruge 2325,- kroner for at gå et år i skole.

Det kan derfor være svært at samle ind til et stabilt skoleforløb. Vi vil gerne sende dem ordentligt afsted. Udover at sende pigerne godt i skole, går pengene også til at købe hygiejneprodukter og mad.

Det forpligter os og vi forpligter dem

Karamoja Child Care stiller det krav til de børn, vi støtter, at når de en dag vokser op og får et job, skal de sende et andet forældreløst barn i skole. På den måde er vores investering i én skolegang en investering i flere.

I 2024 støtter Karamoja Child Care 40 elever i primary og secondary school. Behovet er selvfølgelig meget større, men vi vil ikke forpligte os til flere uden flere støtter. Vi vil helst ikke ende der, hvor vi pludseligt ikke kan finansiere alle dem, som vi har forpligtet os til.

Hjælp os derfor med at sprede budskabet – hjælp os med at skaffe flere medlemmer af Karamoja Child Care, der støtter månedligt og sender endnu flere piger i skole.

Nordjyske Bank:

reg: 7436

Konto: 0001107720

Af 💛❤️🖤 tak