Kæmpe tak til medlemmer

Karamoja Child Care sørger for uddannelse til forældreløse eller udsatte børn, som ikke kan dække udgifterne selv. Typisk kan vi dække udgifterne til 40 børn per semester med vores trofaste medlemmers generøse bidrag.

Børnene viser deres skoleuniformer (2018)

Skolerne vælges ud fra deres kvalitet i undervisningen og geografiske placering. De små børn bor ved deres familiemedlemmer eller på børnehjemmet, mens de ældste går på kostskole.

Børn på kostkolen i Nanduget (2019)

Nogle af de børn, vi har støttet, kommer fra byer i bjergene, så de bor på skolen, da deres hjem ligger langt væk. I ferien bor de ved familiemedlemmer. Da omskæring af piger stadigvæk sker i bjergene, har familiemedlemmer til piger også bedt om, at de bor på kostskoler for at undgå dette.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *