Covid rammer hårdt

Efter at skolerne genåbnede i juni i Uganda, lukkede de desværre igen efter kun et par måneder på grund af endnu en stigning i Covid19-infektioner. Ugandas regering har annonceret en genåbning af skoler den 10. januar 2022, og forhåbningerne er store. Medlemsdonationerne er blevet brugt til skolegebyrer, Nakatukot til børnehjemmet og – grundet Covid-19 – til mad og medicin. 

Mama Esther deler mad og fornødenheder ud til Corona-ramte familier. 

Vi har omfordelt dele af donationerne til mad, tøj og andre fornødenheder, som børnene havde brug for, fordi de ikke kunne vende tilbage til skolen. Mange har mistet deres levebrød på grund af covid19-restriktioner.

Vi vil gerne takke medlemmerne for den massive støtte, I giver til børnene i Karamoja.

Vi må desværre også dele en trist nyhed. Lochoro Merschack, som studerede til lærer med støtte fra Anderskouvs Fond, er død af Covid19. Det er trist med sådan et ungt liv og vi sender vores tanker til hans nærmeste.

Usikkerheden i Karamoja er steget igen efter covid 19-nedlukning og har skabt desperate livssituationer for mange. Esther Rose Aleper, og hendes familie fik stjålet alle deres køer. I Karamoja svarer det til, at man får tømt opsparingskontoen. En af familiens drenge, som passede køerne den dag, mistede livet under røveriet.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *