Anderschouvs Fonden støtter videregående uddannelse

Anderschouvs fonden har flere år af flere omgange betalt for en videregående uddannelse til de dygtigste elever. De studerende har leveret gode resultater i deres secondary school og udviser høj motivation for at uddanne sig videre. De første to studerende, som Anderschouvs har dækket, Apuro Thomas og Longole Abraham, er ved at været færdige med deres diplom-uddannelse i sygepleje. Derudover har vi tre studerende, Hellen Cherop, Koitu Charles og Steven Lokong, som er midtvejs i deres uddannelser, og otte nye studerende starter op. De fleste vælger fag indenfor sygepleje eller undervisning. Alle vil gerne vende hjem til Karamoja og bidrage positivt til deres region. 

Anderskouvs Fond støtter uddannelse for udsatte børn i Sydsudan og Uganda. Det er relativt få Karimojonger, der har videregående uddannelser, fordi de koster så meget. Det er derfor ret enestående at kunne hjælpe forældreløse til en sådan. 

  • Stephen Lokong studerer til sygeplejer og jordmoder
  • Koitu Charles til sygeplejer og jordmoder
  • Lochoro Mesharck læser til lærer
  • Hellen Cherop støttes til en laborantuddannelse
  • Longole Abraham sygeplejer og jordemoder
  • Apuro Thomas sygeplejer og jordemoder

Tillykke med diplomet og hjertens tak til Anderschouvs fonden.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *